[KIBESZÉLŐ] Eventek/Versenyek

 • Sziasztok !


  Valószínűleg most már nyíltan az a cél ,hogy normál szerverek kihalljanak , ez a második olyan eset tekercstalálási esély esetében , hogy nem kellő időben kapunk tájékoztatást ,hovatovább elviekben a németeknél sem volt effektív jelezve legalább is a tekercs találat ; így nem tudtuk időzíteni , ütemezni elhalasztani az alvilágozást normál szerver estében (5 nap hűlési idő)míg speed szerveren adott estben 1 nap az olvasztási időről nem is beszélve .


  Egyre jobban marginalizálódunk főleg S2 , esélytelenek vagyunk a speed szerveren játszókkal szemben ! Na meg azokkal szemben akik nagyobb támogatásra tudnak áldozni !


  Témákat szétválasztottam.

  Shaiyla


  Megjegyzés: A játékos kérdez, csapat válaszol topicba kérdéseket várunk, amikre csak és kizárólag a csapat tud válaszolni.

  Edited 2 times, last by Fortisima ().

 • Leírtam a véleményemet , áthelyezték , köszönjük az újabb esélytelenséget !


  Semmi értelme itt bármit is reklamálni , Ti nem fogjátok se megválaszolni , sem pedig úgymond kiharcolni az igazságosabb élvezhetőbb játékot !


  Köszönöm !
  Event kibeszélő

 • Kedves Fortisima!


  Akkor itt válaszolok neked.

  Van értelme leírni a véleményeteket, mert elolvassák őket, és ha hiszitek ha nem, a magyar csapat azon van hogy jobb legyen. Tudom nem hiszitek el, de attól így van. Egyáltalán nem felesleges semmi. A probléma az, hogy nem tudom miért hiszitek hogy csak a játékos kérdez, csapat válaszok topicot olvassák (hiszen erre már többször is rácáfoltak).

  A posztodat kiszedtem onnan, mivel nem tartalmazott kérdést, így értelemszerűen nem oda való. A fórumon azért vannak különböző topicok/témák hogy jól áttekinthető legyen. Ha mindenki mindent oda írna ahova először kattint semmi más nem lenne csak káosz, ami nektek sem lenne jó, és előbb utóbb ezzel is probléma lenne.

  Ha kérdésed van nyugodtan felteheted a megfelelő helyen, illetve irc-n is.

  És ezzel a kis szösszenettel szeretném is ezt itt annyiban hagyni, hogy ne vigyük el a topic témáját. :)

 • Szép napot!


  Elkezdődött a Római event. Továbbra is kétségeim vannak a teljesítéssel kapcsolatban. Talán most mindenki félre teszi saját boldogulását és hajlandó egy közös sikerre. Ennek érdekében fel szeretném kérni a magyar szervereken játszó aktívakat, hogy mutassuk meg, tudunk egy cél érdekében összefogni. Panaszkodunk a fejlesztőkre, hogy ezt, meg azt nem javítják, nem csinálják. Az event sikere viszont a mi hozzáállásunkon múlik. Mindenki megnyerheti a hullámok adta jutalmakat, akár 150 játékos is.


  Üdv: ordogi s 18-ról

 • Sziasztok!

  Most lehet megszerezni a Britannia Bajnoka címet?

  Nem. A legtöbb pontot elérő a Róma bajnoka címet nyeri el.


  Szép napot!


  Elkezdődött a Római event. Továbbra is kétségeim vannak a teljesítéssel kapcsolatban. Talán most mindenki félre teszi saját boldogulását és hajlandó egy közös sikerre. Ennek érdekében fel szeretném kérni a magyar szervereken játszó aktívakat, hogy mutassuk meg, tudunk egy cél érdekében összefogni. Panaszkodunk a fejlesztőkre, hogy ezt, meg azt nem javítják, nem csinálják. Az event sikere viszont a mi hozzáállásunkon múlik. Mindenki megnyerheti a hullámok adta jutalmakat, akár 150 játékos is.


  Üdv: ordogi s 18-ról

  ordogi jó ötlet volt kiírni, remélem sokan olvassák és sikerül győznötök majd!

  Időnként tájékoztatnád a fórumozókat hogyan álltok az s18 -on?

  A többi szerverem mi a helyzet ?

 • A kosztümöknél az Éves eseményeknél a kosztümfesztivál alatt viselhető öltözékeket lehet megszerezni. Amennyiben ebből hiányik akkor ezt tudod pótolni.

  - Vad farm - Bubona Bivaly páncélja - tojás

  - Nílus partján - Ré fénylő ruhája - napkorong

  - Rémségek Sivataga - Mercurius rabló ruhája - minitok

  - Fagyos tundra - Szatornusz öltözéke - hógolyó


  Más olyan event aminél a normál öltözékeket lehetne pótolni nincsen de jó ötletnek tartom, nekem is van ami még mindig hiányzik :(

 • Szia Opih!

  S2ön, DeathStar123 70-nél jár már, a többség megállt 16-nál reggel,de Ő-t nem érdekli senki és semmi.
  Ellehetne kérni az illető címét, sokan keresik itt a szerveren! Köszi előre is.

  Üdv.

  Cornelius

 • Sziaszttok !


  Cornelius nem igazán értem milyen címre gondoltál..

  Természetesen nem adhatunk ki adatokat más játékosról. Se email címet se másmilyen címet.


  A játékon belül tudod elérni illetve esetleg itt a fórumon amennyiben regisztrált és felfedi itt a fórumon a kilétét.


  Sajnos tanácsot se tudok adni, hogy mit érdemes ilyenkor csinálni. Jó lenne ha meg tudnátok beszélni a problémát.


  Örülök ha sokmindenkinek sikerül egy szerveren elérni a nagyon várt köszörűkövet de visszafogni más játékost nem lehet

  Ezért lenne jó a kommunikáció, hogy kiderüljön mi az oka a viselkedésének.


  Néhány gondolat ...

  A köszörűkő nagyon jó de inkább a nagyobb játékosokat érinti mert a kicsik még jobban kinövik a fegyvert.

  Régebben a tapasztalati pontokat kerülték de most már az alvilág miatt inkább előnyben részesítik. és a rendezvény alatt sokat lehet összeszedni.

  Ott van még a versenyszellem ... ő szeretne első lenni és nem utolsó sorban esetleg megbántódott valamin.

 • Tudom mi a nevük a fesztiváloknak(tudom milyen öltözéket hol találok), csak arra lennék kíváncsi mikor vannakezek az eventek kb melyik ünnepekhez vannak kötve?

  Normál öltözékek már nem izgatnak, de most hogy említetted néha az zavar, hogy 50 szint különbség van két karakterem között és a nagyobb szintűnek kevesebb normál öltözéke van mint az alacsonyabb szintűmnek...

 • Szép napot!


  Tisztelt KhriszThorm!


  Utána néztem mikor voltak azok az eventek melyeken kosztümöt lehetett szerezni.


  Vad farm: 2018.03.12.

  Nílus partján: 2017.07.14.

  Fagyos tundra: 2016.12.13.

  Rémségek sivataga: 2016.10.18.


  Az időpontokat a híreknél találtam. Ez nem sok jót mutat - elég ritkán vannak-, Következtetni sem lehet a következő event időpontjára. Talán júliusban lesz Nílus partján event.  Üdv: ordogi s18-ról

 • Én pedi

  Edited 2 times, last by Armorachia ().

 • Az augusztus 13-ai tekercstalálós event időpontjáról a normál szervereken játszók nem kellő időben kaptak tájékoztatást, így sajnos lesznek, akik nem tudnak részt venni a tekercstalálós eventben...

  Minimum egy héttel előtte lenne célszerű az ilyen eventet jelezni, mivel speed-szerveren játszók 1-2 naponta lemehetnek az alvilágba különösebb gondot nem jelent, viszont a normál szerveren játszónak 5 nap hűlési idejük van.
  Így aki tegnap vagy ma bent volt az alvilágban annak jön a hűlési idő.


  A normál szerveresek ezáltal elesnek egy lehetőségtől, vagy ha jobban tetszik megint a speed-szerver élvez előnyt...  Áthelyeztem.

  Shaiyla

  besthia - hungary s2

 • Szia besthia, sajnos nem tudunk annál előbb tájékoztatást adni nektek egy közelgő eventről, amíg mi sem kapunk róla információt.

  De úgy látom azért többnyire még a különböző közösségek is egyidőben tájékoztatták nagyjából a játékosokat, tehát ez rajtunk nem igazán múlott.


  Megfogom írni az illetékeseknek ezt az észrevételt, és reméljük a jövőben ezt igyekeznek jobban szem előtt tartani, de igazából mindezek ellenére az a kijelentés, hogy valakinek nem lesz event nem feltétlen valós. Hiszen nem csak az alvilágban használható ki ez a bónusz, amelyet a mikroevent nyújt. Tény, hogy korlátozottabban, de ugyan úgy megvan az esélye a normál szerveren játszó játékosoknak is, akik esetleg addig az alvilágba már nem is tudnak menni, hogy kihasználják ennek a bónusznak az előnyeit mondjuk expedíciókon.

 • Sziasztok!


  Ha már itt a kibeszélő, had kerdezzem meg, hogy az evetkiirást hogyan kell értelmezni?


  Amikor tételesen ki van listázva, hogy pl:


  +10% esély tekercs találására blablabla...

  +10% esély kovácsolást segítő tárgyak blablabla...
  Akkor egyértelmű az számomra, de a most következő event kiirásánál a

  • +10% esély nyersanyagok és tekercsek zsákmányolására

  Passzus azt jelenti, hogy +10-10% esély növekedés lesz nyersire is és tekercsre is, vagy összesen 10%, és megeshet, hogy úgy alakul, hogy ebből a 10-ből 2% a tekercs és 8% a nyersi?