Дискусии и обратна връзка

Gladiatus Discord канал

  1. 📗 Правила на форума

   • 25arp26
  2. Replies
   0
   Views
   988
  1. 📕 Правила на играта

   • 25arp26
  2. Replies
   0
   Views
   1.4k
  1. 📋 Списък на облеклата

   • infernallady
  2. Replies
   0
   Views
   1.1k
  1. 📖 Ръководство за коване

   • FeraL
  2. Replies
   0
   Views
   1.4k
  1. 📋 Списък с босовете на подземията

   • 25arp26
  2. Replies
   0
   Views
   2k
  1. ❗ Насоки за публикуване в раздела

   • 25arp26
  2. Replies
   0
   Views
   446
  1. има ли излагации в тая игра ?

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   85
  1. Евент инструменти

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   110
  1. Предложения за Успехите (victories)

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   65
  1. проблем с подсилванията 1

   • Talento
  2. Replies
   1
   Views
   123
   1
  3. diana

  1. една две леки промени ако може да направим относно Win naked ще е супер 1

   • Talento
  2. Replies
   1
   Views
   116
   1
  3. Talento

  1. How to beat your mirror image in UW 1

   • Talento
  2. Replies
   1
   Views
   114
   1
  3. Talento

  1. How to prepare yourself for scroll event (when you are under 100 lvl)

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   77
  1. успехи 6

   • uwigofwena
  2. Replies
   6
   Views
   363
   6
  3. Talento

  1. how to save UW items till scroll event

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   70
  1. проблеми с храната заради имената

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   88
  1. Премахване на двуфакторната автентификация 5

   • bendihv
  2. Replies
   5
   Views
   319
   5
  3. bendihv

  1. Нападение с 10 нива под твоето. 2

   • borislav
  2. Replies
   2
   Views
   155
   2
  3. uwigofwena

  1. за ценители на играта

   • Talento
  2. Replies
   0
   Views
   181
  1. Corona attack 2

   • Talento
  2. Replies
   2
   Views
   254
   2
  3. Talento

  1. пост

   • uwigofwena
  2. Replies
   0
   Views
   143
  1. предмети

   • uwigofwena
  2. Replies
   0
   Views
   195

Label

Display Options